Våre tjenester

Betong

Innherred Entreprenør utfører alle slags typer betongarbeid, og vi hjelper deg hele veien fra idé til ferdigstillelse. Vi hjelper til med utstøping av betong, fundamentering, forskaling og armering. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Prosjekt

Vi tar på oss alle typer oppdrag og prosjekter, uavhengig av størrelse. De litt større prosjektene krever mye erfaring og høy fagkompetanse innen både kvalitetssikring og utførelse, noe våre ansatte kan tilby.

Bolig

Vi hjelper deg med å realisere boligdrømmen din! Sammen med arkitekter og kunden hjelper vi deg med prosjektering, planlegging og utførelse.

Bygningsvern

Vi har høy kompetanse på bygningsvern og vedlikehold av fredede og vernede bygninger. Vi har forstått viktigheten av å bevare bygningens originalitet.

Oppussing

ROT innebærer rehabilitering, ombygging og tilbygg. Skal du skifte ut noe på huset, pusse opp eller bygge om stiller vi mer enn gjerne opp med både fagkunnskap og erfaring. Uansett om det er smått eller stort kan du ta kontakt med oss.

Ønsker du å fornye badet ditt? Når vi bygger bad har vi ekstra fokus på fuktsikkerhet og tetthet, slik at du unngår vannskader. Vi leverer ferdige bad, og er en godkjent våtromsentreprenør. Hos oss får du oppfylt baderomsdrømmen din.